söndag 4 december 2011

Kondoleanssida - Till Minne Av - Eilert Danielsson och Ann-Katrin Byström.

6 kommentarer:

  1. Sänder till er syskon släkt och vänner våra allra varmaste hälsning och deltagande i er sorg efter er bror och vän Eilert och Ann-Katrin!
    Jag är glad att jag fick möta Eilert igen efter så många år på skilda håll! Att vi syskon fick möta hans innerliga och varma person hemma i Gulkäl förblir oss ett vackert minne - då han lotsade oss från sitt hem över åsen till er syskon i ett Gulkäl full av "sveimygg"!
    Det känns tungt och svårt att han saknas oss och byarna runt Gulsele!
    Jag och min fru lyser frid över deras ljusa minne!
    Kurt och Elisabeth Ulander, Tärnsjö

    SvaraRadera
  2. Vi känner djupt med Er i den sorg Ni som anhöriga drabbats av. Både Ann-Katrin och Ejlert var människor som det var lätt att tycka om och det känns hemskt att dom nu är borta.
    Irma och Gillis Gustafsson

    SvaraRadera
  3. Vila i frid min klasskamrat. Varma tankar till familjen.

    Ingrid Lygdman

    SvaraRadera
  4. Jesus sade: Jag är uppståndelsen och livet.
    Den som tror på mig ska leva om han än dör.
    Joh.11:25

    Vi deltar i saknaden och sorgen.
    Gun & Lasse Uhlander Ö-vik

    SvaraRadera
  5. Det var med tårfyllda ögon jag läste att Eilert inte längre finns i livet!
    Det hann gå många år från det att vår familj flyttade från Gulsele 1963 och då var Eilert inte så gammal och fram till 2008, när alla vi syskon Ulander, återsåg honom och några av er övriga syskon Danielsson i Gultjäl, vilket min bror har beskrivit tidigare.
    Jag är själv ingen aktiv debattör i gästboken på Gulsele´s hemsida, däremot läser jag gärna med glädje andras inlägg och däribland Eilerts humoristiska beskrivningar om bl a gamla tider från våra hemtrakter, hans älghundar och deras ättlingar och vädrets skiftningar under olika årstider och detta dessutom på hans härliga norrländska dialekt!
    Vi delar sorgen och saknaden med er syskon och lyser frid över Eilerts minne!
    ”Himlens hav har ingen strand, bara ljus!” av Bo Setterlind

    Eva och Rolf Lindström (född Ulander)
    Gävle

    SvaraRadera
  6. det är grymt vad livet kan vara orättvist. tiden för dom var inte innne tycker jag men man får inte alltid som man vill. men jag vet att dom har det bra tillsammans där dom är nu! jag kommer aldrig någonsin att glömma dom. det är ledsamt att jag aldrig kan åka och hälsa på dom längre, se deras leenden när vi kommer där dom står på den nybyggda bron. Att följa efter Eilert över på andra sidan åsen och träffa alla Danielssons. Det var de roligaste med Gulkäl, gemenskapen. man kände sig alltid välkommen där än fast man kanske inte kände alla. Jag kommer sakna att se faster Katrin i skolköket och Eilerts grymt härliga humor! Tack alla som deltagit i sorgen! jag kanske inte är bäst på att skriva men jag försöker iallafall...

    Linnea Byström, brorsdotter till Ann-Katrin

    SvaraRadera